Press "Enter" to skip to content

SKEJ víkend v Malackách a jeho výsledky

Prvý decembrový víkend sa konalo podujatie s názvom SKEJ víkend v Malackách. Jeho hlavnou myšlienkou bolo určiť si priority na nasledujúce obdobie 2017-2018.

Napriek tomu sme sa však nerozprávali len o budúcnosti, ale aj minulosti. Napríklad sme zhrnuli aktivitu za minulé obdobie, kedy organizácii velila Zuzana Kožuchová. Keď sme už pri nej, všetci sme sa zhodli, že sme za jej usilovnú robotu neskutočne vďační a hoci nebude naďalej vykonávať funkciu „strážcu“ organizácie, nikdy nezabudneme na jej prínos SKEJ-u.

Keď už spomínam výbor, rád poukážem aj na drobné zmeny, ktoré sa v ňom udiali. Počas valného zhromaždenia, ktoré sa konalo 3.12.2016, sme konkretizovali jednotlivé funkcie výboru, do ktorých sme následne zvolili nových členov. Tak prišla organizácia k novému predsedovi a to Eugénii Belkovej, alebo jednoducho k „Ženi.“ Okrem nej bol zvolený nový podpredseda Paulína Jalakšová, pokladník Jozef Klimo, člen predsedníctva zodpovedného za marketing Tomáš Stano a Léon Schnelldofer zodpovedného za projekty a styk s verejnosťou.

Samozrejme sme si našli čas aj na zábavu a tak sme tiež nezabudli na obľúbené zoznamovacie hry, ručné práce a tiež sme sa vybrali na exkurziu do rakúskeho Schlosshof-u na Vianočné trhy, kde sme trochu pomrzli. Večer sme si užili ochutnávku dobrôt z rôznych regiónov Slovenska, ktorú sprevádzala zábava pri hudbe a kvalitnom víne.

Ak by som chcel zhrnúť všetky tri bohaté dni, myslím si, že sa nám podarilo odviesť pekný kus roboty. Spoznali sme bližšie jeden druhého, mali príjemné diskusie plné nápadov, spolu dotvorili strategický plán organizácie a ako čerešničku na torte spustili novú verziu internetovej stránky organizácie, vďaka Maťkovi z E@I, ktorej obsah musíme teraz všetci spoločne obohacovať. Ako znovuzvolený člen predsedníctva želám nielen nám, ale aj celému E-hnutiu veľa úspechov po celom svete a teším sa na nasledujúce obdobie plné výziev.

Léon Schnelldorfer

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *