Press "Enter" to skip to content

Získaj IJK štipendium a zúčastni sa Medzinárodného kongresu esperantskej mládeže v Španielsku

Drahí členovia SKEJ,

dnes sme oficiálne spustili prihlasovanie na získanie SKEJ-fondu pre tohtoročný Medzinárodný kongres esperantskej mládeže, ktorý sa uskutoční v španielskom meste Badajoz. O SKEJ-fond môžu požiadať všetci, ktorí sa plánujú zúčastniť tohoto stretnutia a splnia podmienky, ktoré sú dôležité pre získanie tejto podpory.

Celkovo vyberieme 3 ľudí, ktorých účasť bude podporená preplatením prihlasovacieho poplatku a ubytovania (v cene bezlôžkového ubytovania alebo 3-4 miestnej izby) a ak to bude možné, tak aj stravu, avšak maximálne do výšky 150 euro.

Ak si nie ste istý, čo je to Medzinárodný kongres esperantskej mládeže, tak viac informácií, môžete nájsť na stránke http://ijk2018.tejo.org/ alebo na stránkach TEJO (Celosvetovej mládežníckej esperantskej organizácie).

Kandidát musí spĺňať nasledujúce podmienky:

  • nemôže mať viac ako 30 rokov
  • je členom SKEJ (a zaplatil členský poplatok za rok 2018)
  • zaslal motivačný list (v esperante) do 1.5.2018 (24:00 CET) na mailovú adresu: skej@esperanto.sk; v motivačnom liste by mal kandidát v krátkosti napísať niečo o sebe, zdôvodniť, prečo sa chce zúčastniť kongresu v Badajoz a načrtnúť ako by mohol pomôcť s organizáciou slovenského Medzinárodného kongresu esperantskej mládeže v roku 2019

Držíme palce pri písaní motivačného listu ako aj vo výberovom procese!

Vaše SKEJ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *