Press "Enter" to skip to content

JES Fonduso – Zúčastni sa novoročného podujatia v Poľsku s finančnou podporou SKEJ

Drahí SKEJ členovia,

Už oddnes až do 31.10. budete mať možnosť prihlásiť sa o JES-fonduso a osláviť koniec roka v spoločnosti Esperantistov za symbolickú cenu 🙂

Tohtoročný JES sa koná 26.12.-2.1. v Štetíne a nebude zaujímavý len kvôli príležitosti spoznať kúsok Poľska, no i tým, že sa ho zúčastnia aj naši africkí kamaráti, ktorých nám prinieslo tohtoročné IJK! Môžeme za to vďačiť  Erasmus+ projektu venovanému rozvoju spolupráce medzi Afrikou a Európou.

JES-fonduso pokryje prihlasovací poplatok, ubytovanie (v cene bezlôžkového bývania alebo 3-4 lôžkovej izby) a prípadne aj stravu (celodenná alebo silvestrovský bufet), ak celková dotovaná suma neprevýši 150€. Toto fonduso je určené pre všetkých, ktorí splnia nasledujúce podmienky:

  • vek do 30 rokov
  • členstvo v SKEJ (zaplatený poplatok za rok 2017)
  • odoslanie krátkeho motivačného listu (v Esperante) do 31.10.2017 na adresu: skej@esperanto.sk, motivačným listom by nám mal kandidát v krátkosti predstaviť seba a svoju motiváciu zúčastniť sa na JESe, ako aj nápady ako prispieť k rozvoju či reklame SKEJ.

Zo všetkých kandidátov budú zvolení 3, ktorí budú mať nárok na získanie finančnej podpory. Uprednostnení budú kandidáti s vyššou motiváciou účasti na JESe, ale aj ochotou zapájať sa do aktivít SKEJ nielen počas podujatia, ale aj po jeho skončení (písanie článku, reklama na FB, nápady do budúcna – Čo nám v SKEJ chýba a pod. )

Pre viac info o podujatí: http://jes.pej.pl

Držíme palce pri písaní motivačného listu ako aj vo výberovom procese!

Vaše SKEJ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *