Press "Enter" to skip to content

Medzinárodný kurz esperanta v Zakopanom

Žiaľbohu, kurz sa pre nízky počet prihlásených neuskutoční.

Medzinárodný kurz esperanta pre začiatočníkov (ILK = Internacia Lingva Kurso) sa bude konať tesne pred Medzinárodným mládežníckym kongresom (IJK = Internacia Junulara Kongreso) v Zakopanom (malebnom mestečku v Poľsku – blízko slovenských hraníc). Uč sa Esperanto iba týždeň a hneď si ho aj vyskúšaj – počas IJK. (naozaj je to možné!)

Kurz povedú skúsení učitelia, tzv. „priamou metódou“. To znamená, že sa od prvého dňa bude rozprávať iba v esperante. To zaručuje, že dosiahneš výborné výsledky za veľmi krátky čas. Budeš v kontakte s „živým jazykom“. Vďaka tomu si veľmi rýchlo zapamätáš nové slová a gramatické pravidlá.

Kurz sa bude konať v Zakopanom, od 24. – do 30. júla (hneď pred kongresom!). Lekcie budú rozdelené od rána do poobedia. Večer a v noci sa budete môcť zabávať na programe, ktorý pre vás pripravujeme alebo si vychutnávať nočný život mesta.

Ubytovanie je zabezpečené v škole (tzv. „hromadné ubytovanie“ = cca 8 ľudí v jednej triede) na matracoch (je potrebný vlastný spacák!) a strava v školskej jedálni. Ak chceš, môžeš si sám nájsť pohodlnejšie ubytovanie.

Pre obyvateľov Slovenska stojí kurz 110 eur (za celý týždeň). Cena zahrňuje miesto na prenocovanie (na matraci v škole), tri jedlá denne a kurz (s materiálmi).

Prihlásiť sa môžeš na stránke kurzu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *